internationaal

Contact
SDIM0499-ADV-DEF-web.jpg

Internationaal

Acosorb levert akoestische oplossingen voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers over de hele wereld.

Neem contact op met onze Internationale afdeling

We zetten het innovatieve Acosorb product wereldwijd in voor het professioneel verbeteren van akoestiek. We distribueren ons geluidsabsorberende product aan partners over de hele wereld, zodat u waar u ook bent– van vakkundige geluidsisolatie en geluidsabsorptie geniet.

CF014732.jpg
TodaysBrew-04_Tom-Dixon-Hong-Kong.jpg

Onze partners over de grens

We hebben al vele internationale projecten mogen uitvoeren en daardoor hebben we een groot netwerk van partners over de grens. We kennen onze partners goed en onderhouden nauw contact. De meeste buitenlandse projecten voeren we uit in Duitsland, Spanje, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, India en Dubai, maar we trekken graag de wijde wereld in voor nieuwe en uitdagende projecten!

Meer informatie
IMG_2688.jpg

Virtuele workshops

Bij Acosorb begeleiden we uw internationale project in akoestiek graag van begin tot eind. Dit doen we door online workshops te geven via een video-call, zodat we het buitenlandse project op technisch vlak in goede banen kunnen leiden. Uiteraard staan onze specialisten en partners altijd voor u klaar bij vragen en voor het geven van advies.

Meer informatie

Tijdens de realisatie van internationale projecten met Acosorb producten zorgen we ervoor dat er altijd een contactpersoon en een gespecialiseerd team op locatie is. Zij ondersteunen u tijdens het gehele project. We hebben wereldwijd verschillende actieve teams met specialisten die veel kennis hebben van ons akoestisch spuit- en pleisterwerk en uw project realiseren, begeleiden en ondersteunen.

Neem contact op
SDIM0064.jpg
IMG_2782.jpg

Lezingen & Presentaties

Acosorb staat over de hele wereld bekend als specialist op het gebied van akoestische isolatie voor de zakelijke en particuliere markt. We zijn van mening dat kennis onbegrensd is en gedeeld moet worden. Daarom is het mogelijk om een van de akoestiekexperts van Acosorb uit te nodigen voor een informatieve lezing of workshop op het gebied van akoestiekverbetering. Heeft u interesse in een akoestiek-masterclass of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze specialisten. Stuur een mail naar info@acosorb.nl of bel ons op 020 717 3000. We vertellen u graag over de eindeloze mogelijkheden.

Meer informatie